Tidningen Vogue

Att bläddra i en tidning kan vara både lärorikt och rogivande. Idag finns det en mängd olika tidningar att välja bland. För dig som är modeintresserad är Vogue ett bra alternativ. Faktum är att detta är en av de äldsta modemagasinen som fortfarande ges ut. Tidningen grundades så tidigt som år 1892. I magasinet Vogue kan du ta del av det senaste inom mode och trender vad gäller kläder och accessoarer, men du kan också läsa mycket annat i tidningen.

Vad kan jag läsa om i Vogue?

Mode och trender tar givetvis upp den allra största delen av tidningen Vogue. Du bör med andra ord vara relativt intresserad av dessa områden om du ska läsa magasinet. Men, Vogue skriver om mer än mode också. Nyligen publicerade de en hyllning till Göteborg i sin tidning. Det här var en del av de rese- och semesterpärlor som de rekommenderade i tidningen. Enligt Vogue är Sveriges västkust väl värt ett besök. Bland annat tar de upp aktiviteter och sevärdheter som Smögen och skärgården, Kung Oscar II:s gamla semesterort Marstrand och mycket mer. Du kan alltså kunna förvänta dig att läsa om allt från mode till resmål och krönikor och artiklar om allt däremellan i tidningen.

Mode och trender i fokus

De flesta av oss förknippar dock Vogue med mode och trender inom kläder och accessoarer – inte minst lyxiga sådana. I tidningen kan du läsa om det senaste som visades på catwalken runtom i världen och nyheter från exklusiva märken så som Louis Vuitton, Chanel och flera andra stora modevaruhus. Ralph Lauren är ett exklusivt och välkänt märke som du med jämna mellanrum kan läsa om i Vogue och andra modemagasin. Det här märket är inte ensamma om att börja skapa exklusiva kläder för barn idag. Vill du klä ditt barn i matchande och välgjorda kläder som andas lyx? Då kan du till exempel köpa Ralph Lauren barn och andra märkeskläder på babyshop.se. Slå upp det senaste numret av Vogue och låt dig inspireras mer för både dig och ditt barn.